Termeni&Conditii

Website-ul www.almaazcouture.com este operat de către SC ALMAAZ COUTURE  2017 SRL , societate inregistrată la Oficiul Comertului cu numarul J13 /1995/15.06.2017, CUI: RO 37771454 cu sediul social în Judetul CONSTANTA, bulevardul Mamaia 190,  telefon 0721799419.

Conceptul De Personalizare

ALMAAZ COUTURE ofera posibilitatea achzitiei produselor realizate dupa specificatiile prezentate pe site, dar si dupa cele dorite de catre consumator sub conceptul de personalizare.
  • Produsele personalizate pot fi modificate  astfel incat sa indeplineasca caracteristicile tale personale –  cirumferinta bust-talie-sold, lungime umar-talie , lungime umar-san, latime spate lungime de produs , etc.
  • Realizarea la comanda prin personalizarea  produsului dupa caracteristicile fizice ( produs realizat dupa masura clientului) si estetice ( alegerea modelului, materialului, culorii, etc), dorite de catre consumator face ca acest produs sa nu poate fi schimbat sau restituit.
  • Pagina de produs contine toate imaginile si informatiile necesare. Daca ai nevoie de informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi la adresa de mail : [email protected] sau la numarul de telefon oferit  in sectiunea de Contact
  • Fiecare client are parte intotdeauna de consiliere inainte de lansarea finala a comenzii . Dialogul dintre client si consultantul Almaaz Couture are ca scop furnizarea de informatii concise referitoare la produsul dorit ( masuri,culoare,material etc) .
In cadrul conceptului de comanda clientul trebuie sa tina cont de urmatorii itemi:
  1. Marime. Te rugam sa iti alegi marimea potrivita dupa studierea cu atentie a Tabelului de Marimi si a videoclipului  de masuratori , precum si a informatiilor specifice fiecarui produs din pagina de produs . Numarul de telefon din sectiunea Contact va va sta intotdeauna la dispozitie pentru nelamuriri.
  2. Culorile prezentate pe produsele expuse pe site-ul Almaaz Couture sunt in limita stocului disponibil. Alegerea culorii  si  a materialului  se face dupa analizarea optiunilor date de catre consultantii  Almaaz Couture. Schimbarea de culori, modifica  implicit aspectului final al modelului ales, de aceea te rugam sa ai in vedere aceste modificari.
Produsele Almaaz Couture  sunt realizate pe comanada dupa configurarea realizata de catre client , ceea ce il face pe acesta raspunzator de aspectul final al produsului comandat.
Dupa configurarea produselor cu specificatiile dorite de client , acestea pot fi comandate prin adaugarea in Cos. Finalizarea unei comenzi pe siteul Almaaz Couture implica citirea si acceptarea Termeniilor si Conditiilor de pe site si ne da dreptul de a utiliza informatiile tale personale doar in scopul procesului de achizitie produselor prezentate pe site.
Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza comanda ta.

CONFIRMARE COMANDA

Dupa finalizarea comenzii, confirmarea se va face  telefonic de catre un consultant Almaaz Couture , dar si prin primirea unui mail de confirmare .

CONDITII LIVRAREA PRODUSELOR

Manufacturarea produselor Almaaz Couture sub conceptul „made to order” se realizeaza in 7-14 zile lucratoare de la data lansarii comenzii la care se adauga timpul de tranport pana la destinatie.
Daca clientul doreste o livrare mai rapida poate lua legatura cu echipa Almaaz Couture la numarul de telefon din sectiunea Contact , pentru a stabili o alta data de livrare,in functie de disponibilitate in procesul de  productie.
Timpul de  livrare pana la destinatie pentru livrarile nationale este intre 24-72 ore. (1-3 zile lucratoare).
Pentru urmarirea statusului comenzii, vei primi in email numarul de AVB.
Comenzile sunt livrate de curier de Luni pina Vineri intre orele 9:00-19:00 la adresa mentionata in comanda. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare. Nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat partenera. Firma de curierat are obligatia sa efectueze 2 incercari de livrare. In cazul in care, in urma celor 2 incercari de livrare, comanda nu poate fi livrata, coletul se va intoarce retur la expeditor iar comanda ta va fi anulata. Se poate solicita firmei de curierat o a 3-a incercare de livrare contra cost, insa acest cost va fi suportat integral de tine. In orice caz, in aceasta situatie, ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate de tine in avans reprezentand cheltuieli ocazionate de manufacturarea produsului si cheltuieli de transport.

Expedierea coletelor prin curierat rapid este asigurata de SC FAN COURIER SRL.
Termenul de livrare nu este garantat, prin urmare, in functie de volumul comenzilor, sau al altor factori externi (ex:sarbatorile legale, zilele declarate nelucratoare, calamitati naturale) acest termen se poate prelungi. SC ALMAAZ COUTURE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzieri cauzate de transport. Pretul afisat pentru livrare la finalizarea comenzii este valabil doar pentru adresele cu acoperire Fan Courier.

IN PERIOADELE DE REDUCERE TIMPUL DE LIVRARE SE POATE EXTINDE PANA LA 30 ZILE LUCRATOARE.


Costuri de livrare

Taxa de livrare nationala standard prin curier este 30 Ron.
Pretul afisat pentru livrare la finalizarea comenzii este valabil doar pentru adresele cu acoperire Fan Courier.

POLITICA DE RETURNARE

Produsele realizate dupa specificatiile prezentate si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.
Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”
In cazul sesizarii unor defecte de fabricatie te rugam sa ne anunti imediat la numarul de telefon din sectiunea „Contact „. Optiunile sunt inlocuirea produselor sau restituirea contravalorii produselor.
Sesizarea cu privire la defectele sau nonconcordanta comenzii lansate se face in 3 zile de la receptia comenzii. Echipa Almaaz Couture va veni in intampinarea, constatarea si solutionarea acestor defecte. Dupa acest termen, sesizarile nu mai sunt valide.
Ne dorim ca experienta dvs. ca si cumparator al produselor Almaaz Couture sa fie una placuta , motiv pentru care te asiguram ca vom incerca sa gasim o solutie la sesizarile tale.
Returnarea produsului se va face in maxim 5 zile de la receptia initiala. Dupa analiza produsului  returnat , te asiguram ca vom gasi solutia cu privire la rezolvarea solicitarii.
Dupa predarea coletului agentului de curierat, te rugam sa pastrezi confirmarea de trimitere;( AVB).
Nu acceptam colete retur cu plata ramburs
Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral de catre cumparator.
Ne rezevam dreptul de a refuza returul in cazul in care produsul nu este returnat in 5 zile de la sesizarea facuta pe mail ul companiei, in cazul in care produsul este purtat, nu este in ambalajul original sau in cazul in care acesta este deteriorat, In cazul in care returul este refuzat, ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate.In cazul in care returul se solutioneaza cu un schimb, noul produs va fi expediat in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.
Termenul de restituire a contravalorii produselor este de maxim zece zile de la receptia si verificarea produsului iar efectuarea platii se va face prin card sau prin transfer bancar.
In cazul in care dvs solicitati  restituirea contravalorii produsului, taxa de livrare (curieratul) nu va fi restituita.

Lansarea unei comenzi pe site ul Almaaz Couture  implica  acceptarea termenilor si conditiilor de mai sus. Termenii si Conditiile prezentate pe acest site au la baza OUG 130/2000 & OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si nu afecteaza in nici un fel drepturile consumatorului prevazute de legea aflata in vigoare.